Hurra!

Jag tror att jag har hittat det perfekta Marilyn Monroe sitter i soffan och läser Arthur Millers manus-lacket! Innan jag målat naglarna med det var jag lite tveksam: Färgen såg perfekt ut, men lacket är aningen skimrande, vilket jag inte var så pepp på. Två lager senare kan jag dock nöjt konstatera att skimret inte är så mycket ett skimmer, utan mer en fin lyster. Men nästa gång jag använder det kommer jag nog att måla ett tredje lager för att få det ordentligt täckande.

Jolis-Matin

 

Bild: Nagellack från Lancômes serie In Love i färgen Jolis Matin, två lager.


Katarina

Katarina

Jag tillbringar mina dagar med att skriva och redigera text. Jag tycker att det är vackert med det hela och rena, starka och friska. Jag kan inte leva utan mina pärlor, min kashmir och mina oljor.

, , ,


2 svar på Hurra!

 1. Kajak 2 mars, 2014 at 3:02 e m #

  Ok jag kommenterade om nagellack i hudtoner under inlägget Eternal Optimist (måste jobba och prokrastinerar med att läsa ifatt alla inlägg jag missat), men det var ju faktiskt mer så här jag menade. Superfint lack! Man liksom bär runt på sitt eget instagramfilter med ett sånt.

  • Katarina
   Katarina 2 mars, 2014 at 7:17 e m #

   Ja, jag älskar det här lacket. Men det är en både dyr och liten flaska, och man måste måla tre lager för att det ska täcka helt. Typiskt… Har du testat Samoan Sand från OPI? Det ser lite tråkigt ut i flaskan, men bli jättefint på.

Kommentera