Samlaren

Nu har jag gjort en räd på nätet och köpt så många flaskor av Lancômes Jolis Matins som mitt samvete och min ekonomi tillät. Det visade sig nämligen att den tillhör en tillfällig kollektion som kommer att utgå efter en säsong. Men förhoppningsvis har färgen varit så pass populär att den så småningom blir en del av deras permanenta sortiment. Usch, jag drabbas sådan undergångskänsla när jag faller för en utgående produkt!

bild-13


Katarina

Katarina

Jag tillbringar mina dagar med att skriva och redigera text. Jag tycker att det är vackert med det hela och rena, starka och friska. Jag kan inte leva utan mina pärlor, min kashmir och mina oljor.

, , ,


2 svar på Samlaren

  1. Therese
    Therese 19 maj, 2013 at 12:45 f m #

    Jag blir SÅ imponerad av din driftighet! Min favorit bland mörka nagellack tillhör en tillfällig kollektion från OPI, typ från 2009, så jag trodde att det var helt kört att försöka få tag i det. Men jag kollade runt lite för ett tag sedan, och det finns på ebay till exempel… ska göra som du och bunkra lite. PS: Är Lancomes nagellack bra överlag? Jag har aldrig textat, men jag har tyckt att de har fina färger… och flaskor.

  2. Katarina
    Katarina 19 maj, 2013 at 12:29 e m #

    Typiskt bra grej att leta efter på ebay! Jag är verkligen jättenöjd med det här nagellacket, men det är å andra sidan det enda Lancôme-lack som jag testat. Jag tänker också att nästan vilket lack som helst blir åtminstone acceptabelt med bra under- och överlack. Nackdelen med Lancôme är att de är ganska dyra. I butik i Sverige kostar de 180:- och då är flaskorna inte ens hälften så stora som OPI:s. Jag lyckades dock hitta dem till halva priset på en amerikansk sida.

Kommentera