Vi fortsätter på det blå temat

 

Har ni sett TV-serien Lost? Om inte, och om ni tänker se den, sluta läsa nu.

 

När Kate är tillbaka från ön är hon så himla tjusig. Särskilt i klippet nedan, som bilden ovan är en stillbild ifrån. Förutom hennes otroligt snygga men enkla outfit (pennkjol och pumps är verkligen ett vinnande koncept) så ser ni att hon är på samma gång välsminkad som ”naturlig”.  Förstår ni vad jag menar med det? Man kan vid första anblicken inte sätta fingret på vad det är som gör att hon är uppsminkad och liksom inramad, för det är inte något uppseendeväckande. Tricket är dämpat blå kajalpenna på insidan av nedre fransraden istället för svart. Testa!
 


Anna

Anna

Konstvetare svag för parfym, fantasy och 1800-talspoesi som lägger alldeles för mycket pengar på hudvård. Länge leve barocken! Och kläder i ull.

,


Trackbacks/Pingbacks

  1. Vegas Volt | SkönhetskabinettetSkönhetskabinettet - 4 mars, 2014

    […] mitt tips om däm­pad blå kajal­penna på den undre frans­ra­den, så skulle jag säga att ett starkt läpp­stift i rätt nyans är det bästa tip­set på snygg […]

Kommentera