Hösten är här!!

Sade hon entusiastiskt. Det innebär ju till exempel att man äntligen kan ha sin standardgarderob igen, men också att vi kommer börja blogga igen! Hurra!

Igår sågs vi alla med anledning av en födelsedag inom gruppen (ja, vi är en sekt). Jag valde att dricka den otroligt dekorativa (och goda!) drinken White Lady. Det är den drink jag dricker när jag väljer att dricka drink, om jag inte beställer Manhattan. Oftast dricker jag vin. Svagast för rött, men det känns fel på sommaren, så då tvingar jag i mig vitt. Se där! Ytterligare en anledning till att vara glad att hösten är här.

Varför jag tycker så mycket om White Lady är för att Nigella skrivit i en av sina kokböcker att hon som student vid Oxford brukade dricka just den drinken, iklädd flor.

bild-5


Anna

Anna

Konstvetare svag för parfym, fantasy och 1800-talspoesi som lägger alldeles för mycket pengar på hudvård. Länge leve barocken! Och kläder i ull.

, ,


Trackbacks/Pingbacks

  1. Party like it's 1981 | SkönhetskabinettetSkönhetskabinettet - 29 augusti, 2013

    […] drack också en White Lady den där kväl­len som Anna skrev om i förra inläg­get, och kom då ihåg — när vi kom in på sam­tal­säm­net Nigella — att jag hade sett en bild […]

Kommentera