Party like it’s 1981

nigella-spelar-krocket1

Jag drack också en White Lady den där kvällen som Anna skrev om i förra inlägget, och kom då ihåg – när vi kom in på samtalsämnet Nigella – att jag hade sett en bild på henne från hennes tid i Oxford. Det är bilden här ovanför. Nigella blir alltså buren i en bärstol (eller vad det kan tänkas heta… en bärkupé?) av fyra unga män, medan hon spelar krocket utan att behöva gå i gräset. Det är 1981 och hon har långt, vilt hår och fantastiskt blick.

Bilden kommer från ett reportage i Harper’s Bazaar, om Bullingdon Club i Oxford (och särskilt om deras extravaganta fester). Följ länken för väldigt fascinerande läsning, särskilt i dessa dagar av Lundsberg-bashing.


Therese

Therese

Jag tillbringar mina dagar med att skriva. Jag tycker att det är vackert med kroppar, filmer som utspelar sig på rivieran, tidig renässans och ögonbryn. Jag kan inte leva utan nagellack och tröjor i ull.

, , ,


No comments yet.

Kommentera