Bänkpapper för vuxna

Nu är det som sagt höst, och somliga av oss har börjat skolan. Givetvis måste man även i vuxen ålder ekipera sig inför skolstart. Jag har tyvärr halkat efter, men turligt nog håller en höstgarderob året om så jag anser inte att jag missat shoppingtåget utan kommer glatt hoppa på vid nästa CSN-utbetalning.

Följande ska köpas:

– En svart, rak kjol som ska vara knåläng men inte för snäv.

– En eller två blusar, gärna i pudriga färger eller smutsig pastell.

– En kofta i kashmir. Den lär bli svart, även om det vore roligt med någon annan färg. Men koftor ska kunna matchas lätt, tycker jag. Särskilt om man lägger litet pengar på den.

– En vardagsklänning. Jag tycker att det är som mest bekvämt att ha klänning på mig. Jag tycker också att det är roligast att köpa extraordinära klänningar av diverse slag. Detta blir ett problem i min vardag, som jag nu ska åtgärda.

Är det någon annan som ska uppdatera sin höstgarderob?


Anna

Anna

Konstvetare svag för parfym, fantasy och 1800-talspoesi som lägger alldeles för mycket pengar på hudvård. Länge leve barocken! Och kläder i ull.

,


No comments yet.

Kommentera