Sommaren utan Monica

Det är med stor upprördhet jag konstaterar att Dolce & Gabbana har valt att göra sin S/S 2014-kampanj utan min favoritkvinna Monica Bellucci. I flera år har hon varit med och gjort de otroligt fina, otroligt italienska annonserna där sicilianska familjer äter, hänger på stan, bråkar och går till stranden. Bianca Balti får nu posera med Eva Herzigova, som har ersatt Monica Bellucci, och det är inte samma sak!
adam-bianca-catherine-eva-evandro-marine-noah-tony-by-domenico-dolce-for-dolce-gabbana-spring-summer-2014-3

Varje januari är det livsuppehållande för mig att titta på de stora modehusens fina sommarkampanjer, men efter att Monica-chocken lagt sig fortsatte besvikelserna: jag gillar nästan ingen hittills. Diors är ful, Chanels är ful, Guccis är ful, Pradas är ful… Jag sätter nu mitt hopp till Bottega Veneta, som jag bara lyckats hitta en bild från hittills, men den är jättevacker!

Storemags.com - Free Magazines Download in PDF for iPad/PCÅh!

Frågan är om jag kan ta mig igenom januari med hjälp av enbart den här bilden. Antagligen är det bäst att jag gör slag i saken och går och köper de där d-vitaminerna som jag har tänkt skaffa i flera månader nu.


Therese

Therese

Jag tillbringar mina dagar med att skriva. Jag tycker att det är vackert med kroppar, filmer som utspelar sig på rivieran, tidig renässans och ögonbryn. Jag kan inte leva utan nagellack och tröjor i ull.

, ,


4 svar på Sommaren utan Monica

 1. Katarina
  Katarina 9 januari, 2014 at 4:37 e m #

  Det här är ingenting annat än skandal!

 2. Anna
  Anna 9 januari, 2014 at 10:49 e m #

  Skandal!! Vad händer här näst – vi får reda på att jorden är platt?

 3. Anna
  Anna 9 januari, 2014 at 10:50 e m #

  (Bottega Veneta-kampanjen är underbar. Så fint med slingbacks!)

  • Therese
   Therese 11 januari, 2014 at 5:03 e m #

   Jag tänkte på dig när jag såg den där bilden! Jag tycker att den påminner om dig. Kanske för att du brukar ha just slingbacks.

Kommentera