Savon Royal

Titta vilken tjusig tvål! Barnängen firar 140-årsjubileet av sin fasta tvål med en tillfällig jubileumsdesign. Vanligtvis är jag inte särskilt lättförförd när det gäller specialutgåvor, designsamarbeten och limited edition-grejer (eller retro-design heller, för den delen), men det här är ett jättetrevligt initiativ. Och prisvärt – en tvål (125 gram, till skillnad från den vanliga tvålen på 85 gram) kostar 12 kronor. Jag blev helt till mig och länsade hyllan när jag hittade dem på ICA i går. Det är bara den 11 januari, men 2014 är verkligen Tvålens år!

Uppdatering: Det är bara förpackningen som är (tillfälligt) ny. Själva tvålen är alltså den gamla hederliga Barnängens Barntvål, om än i ett lite större format.

barnängen 0


Katarina

Katarina

Jag tillbringar mina dagar med att skriva och redigera text. Jag tycker att det är vackert med det hela och rena, starka och friska. Jag kan inte leva utan mina pärlor, min kashmir och mina oljor.

, , ,


2 svar på Savon Royal

 1. Therese
  Therese 11 januari, 2014 at 4:59 e m #

  Den här tvålen vill jag ju också ha! Jag kommer ju samla på mig ett helt lager med tvål om 2014 ska fortsätta på det här viset. Är det samma tvål i extrafin förpackningen, eller är det nåt slags retro-tvål?

  • Katarina
   Katarina 11 januari, 2014 at 6:32 e m #

   Det är samma tvål!

Kommentera