Pop Up Shop – shoppingtips

Snabba er att gå in på Beauty Clubs Pop Up Store! Helt sjukt billig hudvård (nåja, för vad man får), make up och nagellack. Jag använder flera av varumärkena regelbundet och det är i princip omöjligt att få dem till så bra pris som här.

Mina tips:

Flawless Radiance.  Applicera en liten mängd på kindben, i ögonvrån eller under ögonbrynet efter din foundation men innan eller efter puder beroende på hur stark effekt du vill ha. Jag applicerar på alla tre ställen ovan nämnda, och även litet grann ovanför amorbågen. Jag använder nästan bara Radiance när jag ska på fest, men det är ett enkelt knep för att se fräschare ut utan att för den del bli översminkad.

Hudkrämerna från Matis är på 70% rea, exempelvis denna för torr hy, denna för trött och torr vinterhy och så den som jag omedelbart slog till på som heter SOS Nutrition för känslig hy.

Sedan måste jag erkänna att jag är fasligt nyfiken på den här anti-age-kuren…

Berätta gärna om ni gör några fynd! Och snabba er på – jag har varit på deras utförsäljningar när de varit i butik och det går snabbt åt.


Anna

Anna

Konstvetare svag för parfym, fantasy och 1800-talspoesi som lägger alldeles för mycket pengar på hudvård. Länge leve barocken! Och kläder i ull.

, ,


11 svar på Pop Up Shop – shoppingtips

 1. Katarina
  Katarina 20 januari, 2014 at 12:26 f m #

  Jag slog till på en Flawless Radiance! Och bröt därmed mot mina budgetbestämmelser… Jag har velat ha en sådan här produkt så himla länge, men inte orkat göra några efterforskningar. Brukar inte köpa smink utan att ha testat först, men är beredd att göra undantag när det är du som tipsar!

  • Anna
   Anna 8 februari, 2014 at 10:06 e m #

   Hur har det gått? Älskar du den lika mycket som jag? Jag har en backup-dosa med Flawless Radiance, ty jag är beroende.

 2. Evelina
  Evelina 20 januari, 2014 at 12:32 f m #

  Okej, hade ju tänkt att jag INTE skulle shoppa där men… nu såg jag att du twittrade detta och blundade och tryckte igenom mitt köp ändå. Köpte också sos-krämen, ett nagellack (essie – hip anema) och ett läppbalsam från a-derma. Ganska rationella köp ändå!! Ja… Detta är såklart en ursäkt…

 3. Evelina
  Evelina 20 januari, 2014 at 11:20 e m #

  Önskar verkligen att jag hade haft råd med flawless radience, snyft! Blev ännu mer sugen nu när ni båda pratar om det :'(

 4. Therese
  Therese 21 januari, 2014 at 1:11 f m #

  Nu kunde inte jag heller motstå att shoppa – en primer från id, eftersom jag inte gillar primern jag använder nu. Med 70% rabatt blir ju denna lyxiga primer ändå billigare än vad en (antagligen) sämre skulle kosta… *rationaliserar*

  • Anna
   Anna 8 februari, 2014 at 10:05 e m #

   Ja, så är det. Jag tror att den primern är bra!

 5. Jenny 21 januari, 2014 at 3:15 e m #

  Jag slog till på Matis Regenerating Cream men är lite sur nu att jag inte beställde fler grejer när jag ändå höll på… Men så spännande det ska bli när paketet kommer fram!

  • Anna
   Anna 8 februari, 2014 at 10:05 e m #

   Ja, det var verkligen ljus i januarimörkret när man fick hem produkterna. Blev du nöjd?

 6. Evelina
  Evelina 23 januari, 2014 at 9:23 e m #

  Köpte flawless radience i panik idag O_O

  • Anna
   Anna 8 februari, 2014 at 10:04 e m #

   Ser fram emot att höra om du gillar den!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Skönhetsnytt! | SkönhetskabinettetSkönhetskabinettet - 21 januari, 2014

  […] kunde inte hålla mig. Efter att Anna tip­sat om Beauty Clubs utför­sälj­ning beställde jag en Flaw­less Radi­ance. Det var 70 pro­cents […]

Kommentera