Skönhetsnytt!

Jag kunde inte hålla mig. Efter att Anna tipsat om Beauty Clubs utförsäljning beställde jag en Flawless Radiance. Det var 70 procents rabatt, så den var nästan gratis (intalade hon sig). Däremot måste jag erkänna att jag inte riktigt har koll på vad det är för produkt jag har beställt, men visst låter den förträfflig: ”Radiance är som ett retuscherande, föryngrande filter för huden. Den lägger sig som en mjuk, pärlemorskimrande slöja som slätar ut ojämnheter, skapar en otroligt vacker lyster och ger huden ett visuellt lyft.” Jag återkommer med omdöme när jag har provat den.

I lördags var jag på fest. Jag hade på mig en sammetsklänning, drack för mycket och dansade till Common People. Det var hur trevligt som helst! När jag snurrade omkring på dansgolvet var jag tvungen att rycka tag i en tjej för att fråga vad hon hade för parfym på sig. Hypnotic Poison, visade det sig. Den doftade helt otroligt! Söt vanilj, kokos, rökelse och…en massa annat exotiskt. Jag ska beställa ett prov, och hoppas att den kommer att vara lika fantastisk på mig. För en massa år sedan använde jag Tendre Poison, men när den slutade tillverkas utvecklade jag ett slags mycket djup och mycket barnslig aversion mot alla de andra Poisonerna. Varför fick de finnas kvar, men inte Tendre Poison? Det är fortfarande en relevant fråga – gamla Tendre-flaskor säljs dyrt på bland annat ebay – men man ska inte ta ut sin ilska på helt oskyldiga parfymer.

sgtacd05f006344009-1

Jag ser verkligen fram emot att dofta som Monica Bellucci!


Katarina

Katarina

Jag tillbringar mina dagar med att skriva och redigera text. Jag tycker att det är vackert med det hela och rena, starka och friska. Jag kan inte leva utan mina pärlor, min kashmir och mina oljor.

, , , , , , ,


7 svar på Skönhetsnytt!

 1. Therese
  Therese 21 januari, 2014 at 9:27 e m #

  Oj, Hypnotic Poison låter fantastisk! Jag ser verkligen fram mot en rapport när du testat den.
  Och så önskar jag att jag också hade beställt en Flawless Radience, den låter så kul!

  • Katarina
   Katarina 21 januari, 2014 at 10:04 e m #

   Jag är helt insnöad på orientaliska dofter nu, så jag är väldigt pepp. Ja, visst låter den kul! Har höga förhoppningar då jag varit ute efter en sådan här produkt jättelänge. Hoppas på lyster utan glitter.

 2. Rebecca 21 januari, 2014 at 10:02 e m #

  Var beställer du dina doftprover? Jag använder mig av den förnämliga tyska doftsidan ausliebezumduft.de men de har inte de största märkena utan mer udda/smala dofter.

  • Katarina
   Katarina 21 januari, 2014 at 10:09 e m #

   Jag brukar beställa från http://theperfumedcourt.com/ och http://www.luckyscent.com/ Framförallt The Perfumed Court är riktigt, riktigt bra. Däremot har jag inte hört talas om sidan du nämner. Ska genast botanisera!

   • Therese
    Therese 21 januari, 2014 at 11:00 e m #

    Jag har beställt från Luckyscent och Auz Liebe zum Duft, och jag uppfattade det, som Rebecca skriver, att det var mycket udda dofter hos den senare. Jag beställde jättemånga helt knasiga, från märken jag aldrig hört talas om. Och typ sju olika vaniljdofter som ingen var riktigt bra :/

 3. Rebecca 21 januari, 2014 at 11:26 e m #

  The Perfumed court verkar ha ett makalöst bra utbud med gränssnittet på den hemsidan gör mig tokig. Inga bilder på flaskorna och väldigt otydlig navigering.

  • Katarina
   Katarina 22 januari, 2014 at 3:59 f m #

   Haha, jag vet, sidan ser inte klok ut! Men man vänjer sig.

Kommentera