Omväxling förnöjer…

Nej, så tänker jag nästan aldrig. Jag är till exempel inte en sådan shoppare som lockas av tanken på något nytt. I stället vill jag hitta det ultimata – klänningen, skorna, kappan – och sedan använda det tills jag dör, då det går i arv till nästa generation. Det är min målsättning i alla fall. Men i min jakt på det perfekta nagellacket som ska få mig att förlora intresset för alla andra lack har jag insett att det helt enkelt inte finns. Just när det kommer till nagellack verkar jag gilla variation för variationens skull. Jag har så smått börjat bejaka den här nya, vilda sidan av mig själv – ena dagen har jag ett ljust lack, andra dagen har jag ett mörkt. Det hela känns mycket äventyrligt!

I dag har jag på mig ett av mina favoritlack: Drastic från China Glaze. Det är mörkt vinrött – kanske aningen åt berry-hållet. En typiskt mustig och bra vinterfärg som får händerna att se romantiskt anemiska ut.

naglar

Två lager av färgen Drastic från China Glaze, och L’Origine du monde av Courbet.


Katarina

Katarina

Jag tillbringar mina dagar med att skriva och redigera text. Jag tycker att det är vackert med det hela och rena, starka och friska. Jag kan inte leva utan mina pärlor, min kashmir och mina oljor.

, ,


4 svar på Omväxling förnöjer…

 1. Therese
  Therese 23 januari, 2014 at 10:59 e m #

  Denna bild…! SÅ FIN!!

  • Katarina
   Katarina 24 januari, 2014 at 12:38 f m #

   Tack!

 2. S 24 januari, 2014 at 11:59 f m #

  Alltså, jag säger JA detta foto! Geni. Varför marknadsförs inte alla nagellack så här, alltid?

  • Katarina
   Katarina 25 januari, 2014 at 4:28 e m #

   Haha, tack! Jag är ingen mästerfotograf så därför håller jag i snygga saker i stället.

Kommentera