Dagens eskapism

slim aarons

Idag rekommenderar jag den här bloggposten med foton av Slim Aarons, en amerikansk fotograf som fotade rika, vackra och kända människor och hängde på fantastiska platser under 1900-talets senare del – ”photographing attractive people doing attractive things in attractive places”, som han uttryckte det själv.

För maximal bitterljuv upplevelse kan man lyssna på A Lady of a Certain Age med Divine Comedy medan man tittar. Jag önskar bara att jag hade haft en flaska Campari i kylen också.

slim aarons2slim aarons4

slim aarons3


Therese

Therese

Jag tillbringar mina dagar med att skriva. Jag tycker att det är vackert med kroppar, filmer som utspelar sig på rivieran, tidig renässans och ögonbryn. Jag kan inte leva utan nagellack och tröjor i ull.

,


2 svar på Dagens eskapism

  1. Katarina
    Katarina 27 januari, 2014 at 3:26 e m #

    Jag älskar Slim Aarons! Och vad kul – flera av bilderna i den länkade posten var nya för mig.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Stilböcker – A Privileged Life | SkönhetskabinettetSkönhetskabinettet - 28 januari, 2014

    […] Wasp Style, är mitt i prick. Där­e­mot är omslags­bil­den på C.Z. Guest (tagen av Slim Aarons) aningen miss­vi­sande. A Pivi­le­ged Life är inte en bok som i huvud­sak hand­lar om de […]

Kommentera