Skönhetsnytt!

Jag har börjat fila mina naglar i en aningen mer spetsig form. Som tonåring tyckte jag att spetsiga naglar var det fulaste som fanns. Rakt avklippta skulle de vara. Men åren går och plötsligt har man ändrat sig. Antagligen har jag influerats av Lana Del Rey eller Dita Von Teese. Jag är mycket lättpåverkad estetiskt när det kommer till dem – jagsvag, till och med.

Annat nytt på skönhetsfronten: I dag anlände äntligen mitt Hypnotic Poison-prov som jag beställt från The Perfumed Court! Jag ska prova den så snart jag får tillfälle – det vill säga efter nästa dusch – och återkommer med en utvärdering. Tyvärr är mina förhoppningar så höga att jag med största sannolikhet kommer att bli besviken.

lolita

Två lager Drastic från China Glaze, och Nabokovs Lolita.


Katarina

Katarina

Jag tillbringar mina dagar med att skriva och redigera text. Jag tycker att det är vackert med det hela och rena, starka och friska. Jag kan inte leva utan mina pärlor, min kashmir och mina oljor.

, , , , ,


2 svar på Skönhetsnytt!

 1. Sofie
  Sofie 11 februari, 2014 at 10:52 e m #

  Rakt avklippta, långa, naglar ser pornografiskt ut. Håller du med Tina? Vill inte länka till bilder för att bevisa detta påstående.

  • Katarina
   Katarina 12 februari, 2014 at 12:08 f m #

   Ja! Jag håller med! Försökte uttrycka mig lite finkänsligt i inlägget, hehe.

Kommentera