Botemedel mot trist väder

Jennifer-Connelly_2 DG PE 13 DONNA/UOMO.indd marilyn-monroe-actress-beach-fashion-Favim.com-498518


Anna

Anna

Konstvetare svag för parfym, fantasy och 1800-talspoesi som lägger alldeles för mycket pengar på hudvård. Länge leve barocken! Och kläder i ull.

, , ,


4 svar på Botemedel mot trist väder

 1. Birgitta 17 mars, 2014 at 9:02 e m #

  Å, jag gillar särskilt den första bilden. Delvis för att kvinnan är så vacker förstås, men framför allt för att jag älskar hennes baddräkt och örhängena till. Jag har aldrig riktigt förstått mig på bikini – jag tycker att hel baddräkt är SÅ mycket snyggare. Tyvärr verkar männen i mitt liv dock inte fatta det; de verkar se det som sitt mål att få ut mig på en badstrand iklädd bikini. Varför, varför, varför skulle jag vilja visa min mage för andra människor? Vad är poängen?

  • Anna
   Anna 19 mars, 2014 at 2:38 e m #

   Bikini har väl inte riktigt varit min grej heller, men jag funderade på varför bikini ens finns och tror att det handlar om att det faktiskt kan vara svårt med passform på baddräkt. En tudelad baddräkt, alltså en bikini, tillåter ju mer justering än en baddräkt. Man kan också välja större eller mindre trosor i förhållande till BH, och vice versa. Dessutom inbillar jag mig att det kanske finns bättre överdelar för bysten rent stödmässigt bland bikinis än bland badddräkter? Jag är inte något fan av bikinis, men är å andra sidan extremt sällan på stranden. Men när jag och Einar åkte till USA sommaren för tre år sedan köpte jag en dyr märkesbikini just var att bikini-BHn var som en riktig BH.

 2. Helena 20 mars, 2014 at 7:22 e m #

  Åh! Vill ha baddräkten på första bilden. Hittade en svart med liknande ringning på Twilfit som jag använde mycket förra sommaren.

 3. Birgitta 20 mars, 2014 at 11:54 e m #

  Anna, jag börjar tro att det är din plikt att upplysa oss om var vi kan köpa den. Visserligen kan jag inte ärligt påstå att jag frekventerar badstränder särskilt ofta (tycker inte om att bli blöt, tycker inte om att vistas i solen och tycker inte om ställen där det finns många barn) men om utifall att så skulle vara, så känner jag att det är just den baddräkten jag behöver. Och helst också örhängena.

Kommentera