Lika som bär

Igår fick jag senaste Damernas Värld (eftersom jag tecknat ytterligare en ”bekväm tillsvidareprenumeration”, eftersom jag ville få fyra vinglas från Iittala till ett mycket förmånligt pris), och i den fanns en annons från Lexington. Det var något med bilden som kändes djupt… tillfredsställande.

lexington

”Så FINT!”, tänkte jag. Vilken fin mönstrad tröja! Jag vill också stå med hatt och en fin mönstrad tröja i vass!” (Jag kan intyga att jag aldrig någonsin tänkt just detta tidigare.)

Sedan kom jag på varför jag tyckte att annonsen var så fin: Den ser ju ut som en av mina favoritbilder på Sophia Loren!

Sophia_Loren

Hennes mönstrade tröja är ännu finare, och hon bär upp den med mer pondus, måste man säga, och egentligen tror jag inte att det är just en mönstrad tröja jag är ute efter, utan att se ut som Sophia Loren.

 


Therese

Therese

Jag tillbringar mina dagar med att skriva. Jag tycker att det är vackert med kroppar, filmer som utspelar sig på rivieran, tidig renässans och ögonbryn. Jag kan inte leva utan nagellack och tröjor i ull.

,


3 svar på Lika som bär

 1. Anna
  Anna 29 augusti, 2014 at 7:25 f m #

  Sophia Loren har så bra byst!

 2. Therese
  Therese 31 augusti, 2014 at 11:26 f m #

  Ja verkligen!!

 3. Annahita 29 september, 2014 at 10:32 e m #

  Men asså det MÅSTE ju vara medveten referens? Så likt ju.

Kommentera