Lucka 19: Allt var inte bättre förr…

…men tidskriftsomslagen var det definitivt. Jag förstår inte varför de inte kan se ut lite mer så här idag? Vad hände med de tecknade omslagen? Som inte bara visar ett photoshoppat ansikte? De säljer inte, är givetvis svaret. Men de här numren av The Queen skulle jag köpa nästan oavsett vad de innehöll, för att de är så fruktansvärt fina.

 
queen1

queen2

queen3

queen4

queen5

 


Therese

Therese

Jag tillbringar mina dagar med att skriva. Jag tycker att det är vackert med kroppar, filmer som utspelar sig på rivieran, tidig renässans och ögonbryn. Jag kan inte leva utan nagellack och tröjor i ull.

,


2 svar på Lucka 19: Allt var inte bättre förr…

  1. Birgitta 20 december, 2014 at 10:45 e m #

    De tecknade är absolut finast! Särskilt julnumret från 1947 och sommarnumret från 1948. Skulle absolut ha köpt dem.

  2. Johan 3 mars, 2015 at 8:50 e m #

    Den sista med fåglarna är ju helt fantastisk. Vad roligt att se.

Kommentera