Trendspaning

Måhända en något svårburen trend, men bröstvårtor målade i färger från den lila-rosa färgfamiljen kommer starkt i vår, spår jag. Rätt trevlig kontrast till de senaste tio, femton årens fullständigt – både till färg och form – bortretuscherade bröstvårtor. Hos gemene man tänker jag att den här trenden kanske kommer ta sig uttryck genom att man i större utsträckning skippar BH:n i sommar, vilket blir hur mysigt som helst i kombination med den 1970-talsstil som åtminstone jag alltid drömmer om den här tiden på året.

IMG_8730

Madonna i Interview

IMG_8724

Dita Von Teese


Katarina

Katarina

Jag tillbringar mina dagar med att skriva och redigera text. Jag tycker att det är vackert med det hela och rena, starka och friska. Jag kan inte leva utan mina pärlor, min kashmir och mina oljor.

, ,


2 svar på Trendspaning

  1. Birgitta 19 februari, 2015 at 4:54 e m #

    Ingenting nytt under solen – bröstvårtesmink användes redan vid Charles II:s hov, alltså i England på 1600-talet, då vissa av damerna vid hovet hade klänningar som var så djupt urringade att de visade bröstvårtorna, vilka då gärna målades rosa eller ljusröda!

  2. sven erik hansson 4 mars, 2015 at 8:42 e m #

    Kvinnans bröst har ju varit osynlig i vanlig media de senare åren. Alla fall i Sverige. De var vanliga i svensk media på 70-talet men genom feministernas kamp mot det, har de blivit osynliga i vanlig media.

Kommentera