Nytt, fint smink! Kanske även bra.

hmsmink

Titta vilket trevligt smink. Det är H&M:s nya satsning på en egen skönhetsserie. Runt 800 produkter ska det finnas, och det gör det nog, det fanns en väldig massa färger av allting, men särskilt av ögonskuggor och nagellack som glittrade och lockade som en färgsorterad lösgodisdisk. Min bild är inte så bra, men den visar två nagellack (ett mörkt, metalliclack och ett klarrött år det kalla hållet), en blåglittrig (?! Ja, jag kände för färg!) ögonskugga, och ett klarrött läppstift.

I ögonskuggans dosa på bilden här ovanför kan man se mina fingrar, med det klarröda lacket, som jag gillar mycket. Jag gillar läppstiftet också – jag använder sällan läppstift men blev sugen på en höstlook med klarrött, så jag slog till på ett. Det verkar sitta rätt bra, mycket pigment. Vilket säkert är fallet också även med produkten lip tint som jag testade på handen och nog måste köpa eftersom den verkade sitta som berget.

Det är för tidigt för recensioner egentligen, men första intrycket är alltså bra. Jag gillar att det finns så många färger av allt, att det finns roliga produkter som ögonskugga i mousseform, ovan nämna lip tint samt ögonskuggepaletter som verkar väldigt genomtänkta och prisvärda. En massa redskap finns det också, och en kroppsdel, med duschtvål och krämer och sånt, fast jag kollade inte så noga på den, för jag är så himla kär i allt sådant som H&M:s storasyster & Other Stories gör, i finare förpackningar dessutom. Men sminkförpackningarna i denna nya M&M-serie är jättefina tycker jag: vitt och guld, med lite gullig, knubbig form på allt.

Och priserna är bra: 69 för ögonskuggan, 99 för läppstiftet. 49 för nagellacken, det är bäst av allt. 49! Det är väl typ vad Mavalas minilack kostar. H&M:s nagellack finns i mycket fler och roligare färger. Jag ska inte göra reklam för detta smink, det kanske är kasst, men det var bara så roligt att stå där bland ett så stort utbud där allt var billigt. Jag rekommenderar en titt i alla fall!

 


Therese

Therese

Jag tillbringar mina dagar med att skriva. Jag tycker att det är vackert med kroppar, filmer som utspelar sig på rivieran, tidig renässans och ögonbryn. Jag kan inte leva utan nagellack och tröjor i ull.

,


4 svar på Nytt, fint smink! Kanske även bra.

 1. sally 14 september, 2015 at 1:01 e m #

  ser fram emot en utvärdering!!!

 2. Suss 14 september, 2015 at 6:23 e m #

  Köpte läppstift i färgen ”rosehip jam” och måste säga att jag efter sisådär en vecka är väldigt nöjd med kvalién. Har köpt dyrare läppstift som håller sämre så att säga. Den är medium matt och något uttorkande. I partitet med Revlon skulle jag säga: rosehip jam är något varmare i färgen än den klassiska revlon ”fire&ice”. Ser också fram emot utvärdering av fler produkter.

 3. Birgitta 15 september, 2015 at 8:44 e m #

  Jamen finns det något bättre än ett nytt, rött läppstift för att ge en energikick samtidigt som man känner sig både sexig och sofistikerad på en och samma gång? (Det skulle väl möjligen vara äkta parfym eller dyra, svarta spetsunderkläder då. Men då talar vi om helt andra priser.) Fast jag upprepar mitt gamla klagomål: Om människan kan åka till månen och göra en massa andra extremt avancerade saker, varför kan då ingen uppfinna ett läppstift som är såväl täckande som varaktigt utan att vara uttorkande? Jag är övertygad om att det måste gå, det här är bara en fråga om lättja och ointresse från dem som har potentialen. Skärp er, uppfinnarnördar, och gör en insats!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Budgetsmink för minskad sminkbudget - Skönhetskabinettet - 19 oktober, 2015

  […] i alla fall. H&M:s nya sminkse­rie (som The­rese har skri­vit om här) känns pre­cis så där lust­fylld som smink gjorde när man egent­li­gen var lite för liten […]

Kommentera