Om Skönhetskabinettet

Anna
Jag tillbringar mina dagar just nu med att ta hand om mitt lilla barn. Jag tycker att Vignolas Scala Regia i Palazzo Farnese, som ligger i Caprarola strax utanför Rom, är bland det vackraste jag sett. Jag kan inte leva utan knälånga men djupt urringade svarta klänningar, Moroccan Oil och bareMinerals foundation i nyansen Light.

 

 

Katarina

Jag tillbringar mina dagar på filosofiska institutionen. Jag tycker att det är vackert med det hela och rena, starka och friska. Jag kan inte leva utan den lilla svarta, Creme de Corps Body Butter från Kiehl’s och vinrött nagellack.

 

Sofie

Jag tillbringar mina professionella dagar på regeringskansliet, och övrig tid såväl framför som bakom staffliet då jag både står modell och målar själv. Jag tycker att det är vackert med symmetriska landskap, strumpor i flätade sandaler och samtliga former av reclining nudes. Jag kan inte leva utan apoteket, sierrafiltret i instagramredigeraren och Törnfåglarna.

 

Therese

Jag tillbringar mina dagar med att skriva. Jag tycker att det är vackert med kroppar, filmer som utspelar sig på rivieran, tidig renässans och ögonbryn. Jag kan inte leva utan kashmirtröjor, nagellack och doften av vanilj.